Pasionata de moda, design si pictura, Cristina Iacomi, creeaza tinute vestimentare pe care le vede ca pe un mijloc de a exprima ceea ce suntem si ceea ce simtim, dincolo de sabloane.

Prima colectie ia nastere in 2014, fiind dedicata copiilor si s-a lansat sub numele brandului propriu Ambra Design. Dupa experienta acumulata ca manager in cadrul a trei societati din diverse domenii de activitate, in anul 2014 deschide primul magazin al brandului Ambra Design, in vederea comercializarii creatiilor proprii.

In primavara lui 2015 debuteaza cu o colectie limitata de esarfe de matase naturala hand-painted. Tot in acest an, are loc prima prezentare de moda, eveniment sustinut de Centrul Comercial Jupiter City si inaugurarea atelierul propriu de creatie vestimentara.

In 2016 are loc prezentarea de moda etalon in domeniul creatorilor de moda pentru copii – Kids Fashion Week Bucuresti, alaturi de nume consacrate ale design-ului romanesc. Brandul creat s-a diversificat, extinzandu-se la productia de tricotaje, rochii de seara de dama si accesorii din piele: genti si bijuterii, totodata devenind si marca inregistrata. Majoritatea creatiilor sunt unicat, hand-made, cu un deosebit accent pe detalii.

Cristina Iacomi se ocupa personal de scenografia, coloana sonora si stylingul colectiilor prezentate: bijuterii, accesorii, sugestii pentru hair-style si make-up.

ambra design logo