Cu rădăcini la început de secol al XX-lea, Casa Timiş este un spaţiu de comunicare cu trecutul, prezentul şi viitorul, un proiect de restaurare şi o ambiţie de a valorifica identitatea neamului românesc.

Viziunea ce-i stă la bază? Dorinţa de a crea momente memorabile create alături de cei care îi calcă pragul şi transmiterea sufletului şi pasiunii acestei afaceri de familie cu spirit nemuritor, simbol al rafinamentului, tradiţiei, excelenţei şi iubirii faţă de natură.

Cu un decor elegant, apartamentele și camere conacului încorporează eleganța atemporală a conacului. Încăperi spațioase cu vedere către podgoria înmiresmată, apartamentele oferă tot confortul social contemporan.

Stilul și personalitatea Conacului sunt evidențiate prin materialele fine şi mobila elegantă ce reflectă subtil o lume a răsfăţului, îmbinând modernul cu tradiţionalul. Șederea la conac devine o adevărată călătorie în timp, în lumea farmecului boieresc de altădată.

Casa Timiș

Odată trecut pragul, bucatele tradițional românești pregătite cu pasiune şi atenţie așteaptă cu răbdare. Ele sunt rezultatul sintetizării obiceiurilor și tradițiilor culinare specifice românilor. Diversitatea gusturilor și rafinamentul preparatelor fac din bucate adevărate experiențe culinare ridicate la rang de artă.

Aproape de București, însă în inima naturii, Conacul este una dintre destinațiile preferate ale celor care-și doresc o escapadă din oraș sau organizarea unui eveniment memorabil. Iși așteptă oaspeți cu preparate culinare deosebite, vinuri alese și amintiri ce așteaptă să se nască.

Casa Timiș este partener al Romanian Fashion Philosophy.