Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) şi Romanian Fashion Philosophy vor colabora începând din această toamnă pentru dezvoltarea afacerilor din zona fashion și pentru facilitarea de business-uri cu firmele de peste hotare.

Pentru a pune în practică acest obiectiv, Camera bucureşteană prin prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedinte, şi organizatorul Romanian Fashion Philosophy au semnat un acord de colaborare.

Semnarea protocolului de colaborare cu Romanian Fashion Philosophy se înscrie în sfera preocupărilor constante ale Camerei bucureştene de a contribui la o cât mai bună pregătire a comunităţii de afaceri în vederea adaptării eficiente la schimbările rapide survenite în piaţă, îndeosebi în domeniul fiscal, destul de lipsit de predictibilitate în ultimii ani.

Oameni de afaceri, membri ai Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, vor fi prezenți pe parcursul celor trei zile de eveniment (18, 19 și 20 Octombrie) pentru întâlniri business to business cu firmele doritoare să își extindă afacerile în capitala României.