Clinica Eliade este o experienta a inovatiei si a medicinii viitorului. Intr-o atmosfera senzoriala atent creata, specialistii clinicii au rolul de ghizi in restabilirea echilibrului interior, fizic-emotional-mental-energetic, obtinerea starii de sanatate si frumusete si a starii de bine.

Clinica ofera solutii variate de tratament, terapii si proceduri naturale, holistice, personalizate, non-invazive, asistate de personal medical specializat, care se adreseaza cauzei si nu doar simptomatologiei. Fiecare terapie are la baza si asociaza atat o componenta stiintifica, cat si una de wellness.

Terapiile si procedurile de SPA Medical, care au avantajul complementaritatii, trateaza stresul, insomniile, depresia, anxietatea, problemele de pierdere a memoriei, lipsa energiei, elimina oboseala, durerile musculare, tensiunile sau blocajele, problemele circulatorii, problemele legate de aspectul pielii si favorizeaza incetinirea ritmului imbatranirii si procesul de detoxifiere.

Clinica Eliade, sectia Chirurgie Estetica

Sectia de Chirurgia Estetica, pe de alta parte, ofera solutii remarcabile pentru corectia imperfectiunilor fizice care ne impiedica sa fim noi insine. Aceasta specializare, bazata pe principiile chirurgiei plastice si pe inovatii tehnologice avansate, raspunde aspiratiilor individuale legate de aspectul exterior.

In Clinica Eliade, operatiile chirurgicale sau minim invasive sunt puse in practica in conditii de maxima securitate, confort si discretie, de catre medici supraspecializati in proceduri de chirurgie plastica cu multi ani de experienta in domeniul chirugical privat.

Progresele medicale remarcabile inregistrate in ultimii ani au facut ca aceste procedure sa fie confortabile, cu perioade scurte de recuperare si cu rezultate spectaculoase.

Fiecare client beneficiaza de servicii de consiliere individuala, analize complexe si recomandari de tratament.

Experienta Eliade nu poate fi povestita, ci traita!