Povestea brandului ETELLE porneşte de la istoria, stilul şi eleganţa specifică Franţei, ţară cu tradiţie îndelungată în domeniul modei. ETELLE aduce o abordare fresh şi o notă de creativitate în viaţa femeii moderne, aflată în căutarea unor articole cu adevărat unice, care să o reprezinte şi să o inspire în a-şi dezvălui frumuseţea interioară şi senzualitatea ascunsă. Naturală şi feminină, femeia ETELLE este surprinsă în momente reale, ea pare inseparabilă de rochiile pe care le poartă, perfect create pentru stilul ei de viaţă elegant, modern şi ingenios.

Creaţiile ETELLE sunt clasice şi atemporale, dar au o notă modernă, de aceea se pot adapta uşor oricărui stil al momentului. Inspirat de forme clasice, tăieturi neconvenţionale şi texturi interesante, designul rochiilor ETELLE este realizat manual, cu pasiune, dedicare şi atenţie la cele mai mici detalii. Fiecare rochie este rezultatul unui lung proces artizanal care are ca scop final transformarea femeii ETELLE într-o apariţie desăvârşită, care face întotdeauna o impresie extraordinară oriunde se duce.

Ţesături de calitate şi tehnici couture inovatoare stau la baza produsului final, care poate fi personalizat în funcţie de preferinţe. ETELLE alege ţesături de la furnizori atent selectaţi, asigurând o calitate aparte pentru fiecare dintre creaţiile sale. Materiale preţioase, cum sunt mătasea, dantela şi catifeaua în combinaţie cu broderiile unice şi aplicaţiile manuale speciale dau naştere unor opere de artă, care vor rămâne şi peste ani adevărate declaraţii de stil şi eleganţă.

Vă invităm să descoperiți universul ETELLE, unde prin intermediul creativității, pasiunii și dragostei pentru modă sunt celebrate feminitatea, eleganța și frumusețea!