Antreprenoriatul este vital pentru economia României și considerăm că este imperios necesar să susținem tinerii antreprenori români. În acest scop, compania noastră – IMR Experts – va sprijini, pe parcursul anului 2018, câștigătorul galei tinerilor designeri – Romanian Fashion Design Talent Competition (RFDTC) din cadrul Romanian Fashion Philosophy (RFP), cel mai mare și exclusivist eveniment de modă din România.

Credem cu tărie în acest proiect și am decis să ne alăturăm organizatorilor RFP, prin sprijinirea câștigătorului Galei cu servicii specializate la Registrul Comerțului, acesta beneficiind de  *3 servicii* la alegere, fie că vorbim de înființarea unei firme noi sau orice tip de mențiune, dar și consultanță pe tot parcursul anului curent, alăturându-ne, astfel, companiei Tinmar – unul dintre liderii în domeniul furnizării de energie electrică, care va sponsoriza participarea unui număr de 10 tineri talentați“, a declarat unul dintre acționarii IMR Experts.

Aflată la cea de-a doua ediție, gala RFDTC este o competiție anuală organizată de către Romanian Fashion Philosophy. Câștigătorul acestei ediții va reprezenta România la competiția International Young Designers Contest, care anul acesta se va desfășura în Ucraina, precum și la European Fashion Talent Design Competition, care va avea loc în Serbia. Programul beneficiază de sprijinul Uniunii Europene prin intermediul programului Europa Creativă.

De asemenea, câștigătorul va avea posibilitatea să își prezinte gratis colecția la Romanian Fashion Philosophy și să beneficieze de promovare internațională.

Asteptată cu mare interes de pasionații de fashion și toți cei care lucrează sau vor să intre in industria modei, Gala va oferi ocazia tuturor designerilor tineri (care au avut cel mult 3 prezentari de modă până la data Galei RFDTC powered by Tinmar) sa facă dovada măiestriei și talentului lor. Aceștia se pot înscrie AICI. Un juriu internațional format din persoane implicate direct în domeniul Fashion – printre care îi amintim pe fondatorul Fashion Channel Italia, Marzio Nocera, pe creatorul de modă român, Rita Mureșan sau pe Romanița Iovan, care nu mai are nevoie de nicio prezentare – vor analiza fiecare colecție în parte, iar la final va desemna câștigătorul.

Proiectul promovează întoarcerea la cultură și promovarea valorilor românești, susținerea artiștilor, în special a celor tineri, aflați la început de drum, care studiază sau activează în domeniul artelor. În cadrul proiectului se va sprijini îmbunătățirea percepției publicului larg asupra artei contemporane și atragerea publicului către produsele “Fabricat în Romania”.

Romanian Fashion Philosophy FW 18|19 powered by FHF GmbH va fi organizat în perioada 7-11 Martie, la Ambasad’Or Events și va fi transmis LIVE în întreaga lume de Fashion Channel.

 

*În serviciile oferite sunt incluse redactarea tuturor documentelor necesare, depunerea lor la ONRC și onorariul nostru, iar taxele percepute de către Registrul Comerțului, aferente fiecărui serviciu în parte solicitat – pentru orice tip de mențiune. De asemenea, pentru înființarea unei firme noi – și capitalul social, declarațiile notariale, specimenul de semnătură, se vor achita/suporta de către câștigător/firma în care acesta este asociat/își desfășoară activitatea.