Fabrica “Ionel” este una dintre cele mai mari întreprinderi din industria ușoară din Republica Moldova. Istoria companiei este de peste 70 de ani. SA ” Ionel” este specializata in confecţionarea de haine clasice pentru barbati si femei. Compania își promovează propriile mărci: pentru  bărbaţi – “Ionel” și “Giovanni Primo”, iar pentru femei: “Bella Prima”.

Reprezentanții sexului mai puternic vor prefera jachetele din carou, pentru fiecare zi, care sunt combinate armonios atît cu  pantalonii clasici, cât și blugi. Pentru ocazii oficiale, smokingul se va potrivi în mod corespunzător.

Colecția de femei este reprezentată de haine demi-sezon, realizate din țesături de lână, deschise și, de asemenea, cu jachete, în care stilul clasic și național se interpune cu succes.

Fabrica participă anual la show-uri de modă, atât în ​​țară cât și în străinătate. Succesele întreprinderii au fost marcate de zeci de ori la concursurile Camerei de Comerț și Industrie din Republica Moldova. În activul fabricii “Ionel” există 15 premii  – statuete “Mercurul de aur”.