Încă din copilărie și adolescență, fiecare dintre noi a avut eroi în care s-a regăsit, cu care s-a identificat, alături de care a visat: eroii din poveștile copilăriei, din cărțile adolescenței, din filmele tinereții. Și toți eroii noștri aveau o ”unealtă magică”, un element de transformare, un ”ceva” magic care îi transforma din oamenii obișnuiți de zi cu zi, în ființe fantastice, capabile de realizări supraomenești. Ați remarcat că, de cele mai multe ori, acest ”ceva” magic era un costum de haine? Clark Kent avea nevoie să îmbrace un costum ca să devină Superman, Peter Parker avea nevoie de un costum ca să devină Spider Man, același lucru și pentru transformarea lui Bruce Wayne în Batman, sau a Selinei Kyle în Catwoman. Până și Cenușăreasa poveștilor copilăriei noastre a avut nevoie să îmbrace haine și să poarte conduri de prințesă, pentru ”transformarea” ei.

Lara Wear înțelege în adâncime acest proces de transformare și faptul că ”purtând hainele potrivite, oricine poate conduce lumea” (Bette Midler). Știm că nu haina îl face pe om, dar credem că îl prezintă în fața celorlalți în cea mai bună formă a sa, mai ales într-un context în care ”ceea ce porți este felul în care te prezinți lumii, în special în ziua de azi, când contactele umane sunt atât de rapide. Moda este un limbaj instantau” (Miuccia Prada).

Hainele pe care le porți îți dau acel ”zvâc” de energie de care ai nevoie, acel impuls de încredere în sine că ești tot ceea ce ai visat că poți fi. Haina este elementul concret, tangibil, care forțează subconștientul tău să accepte că ești acea ființă plenară chiar acum și că prin urmare poți face orice ai visat vreodată. Aceasta este explicația transformării eroilor din poveștile noastre, și aceasta este calea către propria ta poveste.

Lara Wear înglobează în sine patru atribute ale succesului tău, patru elemente pe care le-am ales să îți fie unelte magice pe cărarea visului devenirii tale: Love, Ambition, Responsability, Attraction, pentru că iubești cine ești și ceea ce faci, pentru că ești ambițios, îți asumi responsabilități și îți folosești puterea cu responsabilitate, și pentru că atragi tot ceea ce este frumos și pozitiv în Univers, și acei oameni frumoși și pozitivi alături de care să construiești povestea ta.

”Poți avea absolut orice în viață, dacă te îmbraci pentru el” (Edith Head), pentru că noi, la Lara Wear ”nu realizăm design de haine, realizăm design de vise” (Ralph Lauren). Produse la Onești, într-un loc cu o energie specială, dată și de meșteșugul, tradiția și dragostea oamenilor pentru munca lor, ținutele Lara sunt făcute să îți ofere acel stil pe care îl comunici lumii, fără să fie nevoie să vorbești.

Ține cont că ”eleganța nu înseamnă să ieși în evidență, ci să rămâi în amintirea oamenilor” (Giorgio Armani). Alege o ținută Lara pentru că ”oricine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea, pur și simplu nu a știut unde să meargă la cumpărături” (Bo Derek).

Hainele nu înseamnă nimic până când cineva nu le poartă. Te așteptăm să îți fim alături pe drumul tău spre succes. Lara -Use the energy!