Cea de-a noua ediție a Romanian Fashion Philosophy se anunță a fi specială. Designeri renumiți își vor prezenta noile colecții într-o locație cu prestanță: Ambasad’or Events. Monarh Design a pregătit o colecție ce răspunde nevoii femeii moderne, care are în agendă atât evenimente mondene, dar și petreceri private.

Colecția se intitulează MONDEN, iar stilul chic-elegant abordează multiple piese vestimentare în non-culori. Pe alb sau pe negru, predomină volanele și materialele fluide.

Fiecare colecție pornește cu research, respectiv cu un moad board, format nu doar din vizualuri, culori, dar și din stări. Pentru Colecția MONDEN, am realizat piese care să te binedispună, pe care le porți la evenimente frumoase, în care voia bună și dorința de distracție dictează. Altfel spus, am inclus în moad board-ul de creație: veselie, entuziasm, pozitivitate, încântare. Abia aștept să văd feedback-ul, pentru noi designerii, reacția publicului este esențială” declară Larisa Lupoiu, designer Monarh Design.

Monarh   Design este definiția creațiilor vestimentare de designer, care corelează calitatea materialelor, croiul impecabil, finețea și eleganța pieselor, cu bucuria de a trăi momentul și confortul de a purta un item vestimentar personalizat. Prezentarea Monarh Design va avea loc pe 16 octombrie. Let Fashion Improve You!

 

https://www.monarhdesign.com/