Georgeta Furdui, Mavaro
Georgeta Furdui, Mavaro

 

MAVARO este continuarea povestii CAPRIS, una dintre cele mai importante fabrici de marochinarie din Romania,unul dintre cele mai mari branduri din judetul Alba, cu o istorie in domeniul marochinariei de peste 150 de ani. In inima acestei istorii vechi s-a nascut brandul MAVARO, o afacere de familie cu un istoric impresionant.

     “Acest concept a luat nastere printr-o idee a sotului meu, Valter Marcheselli  si a socrului meu, Rocco Marcheselli. Ei au dat startul acestei frumoase afaceri. Eu am creat numele acestui brand si am inceput sa ma implic foarte mult pe partea de creativitate si design. De mic copil am avut o pasiune pentru tot ce era nou si pentru creativitate. Imi cumparam reviste, sa fiu la curent cu tot ceea ce este nou legat de fashion. Imi plac provocarile, imi place sa ma joc cu culorile, sa schimb, sa modific geanta pana o aduc la stadiul de produs finit, practic, comod, util si foarte placut pentru clientii nostri. In spatele unui produs MAVARO, se ascunde multa munca, seriozitate, efort fizic foarte mare, dar si foarte multa pasiune, iar rezultatele sunt pe masura. Orice realizare a brandului MAVARO este rodul pasiunii, care ne face sa ne simtim vii, stralucitori si luminosi” declara GEORGETA FURDUI, antreprenoarea din spatele acestui minunat brand.
      Tradiţia marochinăriei din Sebeş este dusă mai departe – alaturi de  mesteri iscusiti specializati in domeniul marochinariei – de o fabrică ce produce genţi şi poşete, vândute la export pentru branduri renumite din vestul Europei. Investiţia aparţine unui om de afaceri italian care a închiriat un spaţiu de producţie în clădirea fostei fabrici CAPRIS.
Facebook: Mavaro Bags