Monarh

Povestea brand-ului

Monarh este definiția creațiilor vestimentare de designer, care corelează calitatea materialelor, croiul impecabil, finețea și eleganța pieselor, cu bucuria de a trăi momentul, de a te simți cât mai bine cu o creație special gândită pentru tine.

Denumirea Monarh are ca inspirație fluturele Monarh, datorită caracteristicilor sale fermecătoare. Deși are o durată de viață scurtă, fluturele uimește prin coloristica și prin delicatețea lui.

Caracteristicile Monarh Design sunt grația, calitatea, profesionalismul, promptitudinea și amabilitatea.

Larisa Lupoiu

Despre Designer

  • Larisa Lupoiu este designer încă din 2012 și crede cu tărie că industria fashion are propria filosofie, pe care fiecare o percepe în funcție de gusturi, experiențe, cultură și viziune.
  • Îndrăgostită de modă încă din copilărie, Larisa și-a dorit să transpună gingășia și frumusețea fluturilor în creații diafane, care să sugereze rafinament, libertate, feminitate și unicitate.
  • Moda este pasiunea ei transformată în business. Pe lângă brand-ul Monarh Design, Larisa este și producător în industria fashion, ceea ce îi validează abilitățile de antreprenor.
  • În colecțiile sale, Larisa a punctat un obiectiv comun important, acela de a complimenta orice siluetă.

„Fiecare femeie este minunată în felul ei, iar o creație bine gândită trebuie să o avantajeze, să îi pună în valoare frumusețea, atributele ei forte. Monarh Design răspunde fiecărei provocări în materie de creații vestimentare.” – Larisa Lupoiu

 

Clienta Monarh Design

  • Monarh Design oferă atât produse unicat, realizate în serii limitate, dar și creații personalizate, la cererea clientei.
  • Monarh Design are o politică de funcționare strictă, orientată către răspunderea și adaptarea la nevoile clienților.
  • Clienta Monarh Design este femeia cu vârste cuprinse între 20 și 45+, preocupată de vestimentație. Ea are venituri medii și mari și cunoaște importanța elementelor de branding personal, printre care se numără și vestimentația, în toate contextele: de birou, casual sau de eveniment.
  • Clientele care vizitează showroom-ul Monarh sunt interesate de o experiență de shopping completă, pozitivă, în care primesc consiliere vestimentară și sugestii de styling.

 

Contact