Stefan Musca
Stefan Musca

Povestea New Funky Fashion incepe in 1998 cand Stefan Musca (foto) a deschis primul sau magazin in centrul Bucurestiului. NFF este brandul care l-a consacrat pe Stefan Musca in lumea designerilor romani, si care s-a dezvoltat pe piata de moda odata cu fenomenul de clubbing din Romania.

Materialul preferat de Stefan Musca in colectiile New Funky Fashion este denimul, pe care il exploateaza in nenumarate moduri. Taieturi asimetrice, buzunare peste buzunare aplicate alaturi de nasturi, paiete mari, margele, pliseuri din denim sau asocieri inedite de jeans cu jerse, piele naturala, matase, saten, etc. Toate acestea sunt lucrate manual, pe model unicat sau in editie limitata. Prezent la cele mai importante festivaluri de moda, colectiile brandului New Funky Fashion s-au bucurat de o apreciere pozitiva a criticilor din industria de fashion din Romania si continua succesul in randul consumatorilor.

Colectiile care-i poarta semnatura au reusit sa-si gaseasca propria lor nisa, oferind un echilibru inteligent intre finisaje neobisnuite si articole de imbracaminte hibrid.

Adora sa isi petreaca timpul in showroom alaturi de clientii lui, ajutandu-i cu sfaturi, consiliere vestimentara, tips & tricks despre imbracaminte si cum trebuie purtata.

www.nff.ro
FB.com/nffro
https://www.instagram.com/nffbystefanmusca/