Beauty One

Beauty One, partener oficial Romanian Fashion Philosophy

Beauty One este lider pe piata de infrumusetare din Romania de 10 ani si pune la dispozitie solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru centrele estetice si SPA: de la aparatura performanta, mobilier, pana la produse cosmetice exclusiviste si de cea mai buna calitate.

Joko make up

JOKO, partener oficial Romanian Fashion Philosophy

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata produselor cosmetice din Polonia, JOKO Cosmetics investeste continuu in propriile sale laboratoare de cercetare si foloseste materii prime doar de la companii de top din Franta, Italia si SUA, pentru a oferi produse cu formule inovatoare si de cea mai buna calitate.

Afis RFP SS18

Romanian Fashion Philosophy SS 2018, 18-20 Octombrie la Avenue 48

Romanian Fashion Philosophy, cel mai exclusivist eveniment de modă al țării, se va organiza în perioada 18, 19 și 20 Octombrie, la Avenue 48 (Șoseaua Pipera nr. 48), probabil cea mai fashion sală de evenimente din Capitală.

cristina iacomi, ambra design

Ambra Design by Cristina Iacomi, la RFP SS18

Ambra Design by Cristina Iacomi, la RFP SS18

Matrioșka by Cocsinelle, la RFP SS18

Cocsinelle le oferă femeilor și fetițelor piese vestimentare originale. Stilul este elegant și plin de fantezie, romantic și cu elemente clasice. Creativitatea, culoarea și libertatea de mișcare sunt marcajele distincte ale brandului. De la ținute de zi până la cele de cocktail sau seară, accentul este pus pe rafinament, detalii și stofe de calitate. „Matrioșca” […]