Noar este un brand creat din pasiune de  două femei care și-au depășit limitele și au văzut mai departe de meseriile pe care le practicau. Din dorința de a crea ținute pentru persoanele care țin cont de tendințe, dar își păstrează originalitatea și nu se lasă conduse de ele, ci le adaptează propriului stil, a luat naștere un nou brand vestimentar.  Piesele realizate în colecția Noar sunt exteriorizări ale unei stări, ale unei emoții, relevă o parte a personalității femeii care le îmbracă.  Astfel, brandul mizează pe conexiunea dintre pasiunea creatoarelor pentru moda și conceptul de amor vestimentar, care dă naștere unor ținute cu poveste, și  dorința clientelor de a-și oglindi prin ținute aspecte ale personalitații, cliente care vor cumpara și îmbraca, din amor vestimentar.

Noar este un brand tânăr care reușește să își afime forța prin piese versatile, bine gândite și atent croite, cu cusături fine, imprimeuri atent alese, împletituri și piese care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Noar propune explorarea personalității feminine prin piese din materiale delicate, cu o notă de mister transpus în coditian.

Noar nu crede în tipologii, crede în frumusețe în toate formele ei, crede în femeia care alege să își exprime în fiecare zi starea de spirit prin intermediul vestimentației. Creatoarele brandului și-au dorit ca prin această colecție să ofere o alternativă la shopping-ul de masă. Pentru acestea este importantă înțelegerea modului în care hainele sunt purtate, prin raportare la sine. Noar vorbește despre cunoaștere și despre înțelegera punctului în care fiecare dintre purtătoare se află. Astfel, nu toate look-urile create cu piese Noar sunt destinate reproducerii pe scară largă deoarece viața ținutelor este dată de purtătoare, de emoțiile acesteia, de mișcările și gesturile mici care o pun în evidență. Noar prețuiește femeia puternică, dar cu un aer boem, fragil. Colecția pune în balanță tipul femeii sensibile și tipul femeii pline de putere, ambele personalități complexe.

Noar prețuiește stilul mai mult decât moda și promovează creativitatea, materialele de calitate, piesele atemporale, care nu se demodează ci care capătă valoare odată cu trecerea timpului. Noar te ajută să îți creezi outfituri smart și satisface nevoia de stil, de originalitate și de diferențiere. Într-o lume în care masele domină, misiunea noastră este de a crea articole complexe, articole diferite. Noar depășește bariere, nu se încadrează în tipare și sparge monotomia. Astfel, piesele proiectează purtătoarele în afara sferei de anonimat.

Webaddress: www.ariatrends.ro/noar
Contact infor for press:
Andreea Tabirca (PR&Marketing Director): andreea@ariatrends.ro, tel. 0720864252
Contact infor for sales:
Alina Anton (Designer &Executive Director): alina@ariatrends.ro, tel 0722773779
Carmen Pacuraru (Designer &Commercial Director): carmen.pacuraru@gmail.com, tel 0745184654