[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3343″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Autoklass Center s-a nascut din dorinta de a oferi mai mult decat o masina: o solutie personalizata. Pentru asta se bazeaza pe intelegerea profunda atat a masinilor comercializate, cat si a oamenilor. Pentru fiecare exista masina potrivita iar Autoklass Center este gata sa va ajute sa o gasiti pe a dumneavoastra, in functie de personalitatea si stilul dumneavoastra de viata. Autoklass Center este mai mult decat un dealer auto, este un bun partener de drum. Autoklass Center, primul centru autorizat Mercedes-Benz la standarde de marca din Romania cu 7 locatii nationale, apartine Romstal Group. Autoklass Center Bucuresti a fost infiintata in 2003, iar in anul 2007 devine grup, avand in prezent sucursale in Bucuresti (Mihai Bravu), Ilfov (Chitila, Pipera), Sibiu, Constanta, Ploiesti si Timisoara.
Suntem cel mai important reprezentant în România al brandului Mercedes-Benz. O spune evoluția din ultimii ani și rezultatele pe care le avem. Dar onoarea de a reprezenta un brand atât de prestigios și cu standarde atât de ridicate, ne obligã. Dar ne și inspirã. “The best or nothing” este filozofia partenerilor noștri de la Mercedes-Benz. Intrucat nu putem fi mai prejos, traducem acest lucru în business-ul nostru ca: “Cele mai înalte standarde în toate serviciile pe care le oferim”. Doar așa putem sã fim cei mai buni și sã atingem în domeniul nostru ceea ce Mercedes-Benz reușește în domeniul sãu: EXCELENȚA!
Oricât de mult ne place sã credem cã am atins standardele pe care le dorim, adevãrata excelențã se atinge când clienții noștri o simt și o recunosc. Și atunci firesc, nu ne rãmâne decât sã ne propunem o misiune “imposibilã” în aparențã, dar în realitate perfect posibilã: “110% – clienți mulțumiți”! Ce înseamnã asta? Cã vom face tot ce ne stã în putere ca în fiecare interacțiune pe care o avem cu clientul nostru, în showroom sau în service, sã avem grijã nu numai sã-i oferim un nivel al serviciilor la nivelul așteptãrilor sale, ci sã le depãșim ori de câte ori avem ocazia.
Autoklass înseamnã standarde inspirate de Mercedes-Benz, aplicate în serviciile de vânzãri și service auto.”
Ne puteti contacta pe e-mail pe adresa office@autoklass.ro sau la telefon +40 317 133333.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]