Cea mai spectaculoasă ediție a Romanian Fashion Philosophy se va desfășura timp de 12 zile, în perioada 17-28 Octombrie, în două orașe: București și Tîrgu Mureș.

Ediția de la București se va desfășura timp de trei zile, la Ambasad’Or Events, începând cu ora 19.00. Miercuri, 17 Octombrie, show-ul va fi deschis de Aryanna Karen, cu o spectaculoasă colecție de rochii de mireasă, urmat de un cocteil. Săptămâna modei va începe cu o prezentare unică, purtând semnătura inegalabilului Ștefan Muscă. Ziua va fi încheiată de brandul rus Pavlique, care va veni cu o colecție cu care a făcut senzație la Milan Fashion Week.

Cea de-a doua zi este dedicată în totalitate brandului Michal Negrin, care va lansa internațional cea mai nouă colecție chiar pe podiumul Romanian Fashion Philosophy. O mulțime de vedete și-au anunțat prezența, în frunte cu brand-ambasadorul Michal Negrin în România, Anamaria Prodan.

În fine, cea de-a treia zi de Romanian Fashion Philosophy va aduce în fața publicului consumator de modă nu mai puțin de 9 designeri, din România, Moldova, Jamaica, Olanda, Grecia, Liban, Franța.

Program Romanian Fashion Philosophy