Iuliana Doroftei este, de astăzi, PR-ul celui mai exclusivist eveniment de modă din țară – Romanian Fashion Philosophy, au anunțat în urmă cu puțin timp organizatorii RFP.

Chiar dacă nu ați mai văzut-o la TV atât de des, câștigătoarea Bravo ai Stil (sezonul 3) și una dintre cele mai apreciate concurente “all time” ale emisiunii de la Kanal D, Iuliana Dorofteieste extrem de activă în industria fashion. După ce în vară a câștigat concursul de frumusețe Miss Diamond România și va reprezenta țara noastră în finala mondială, Iuliana a ajuns la un acord cu producătorii Romanian Fashion Philosophy pentru a prelua divizia lor de comunicare.

Am acceptat cu mare drag propunerea celor de la Romanian Fashion Philosophy. De ce? Pentru că este cel mai bun eveniment de modă din țară și pentru că întotdeauna mi-a plăcut să îmi asociez imaginea cu cei mai buni. Sper să fac o treabă bună. Așadar, vă aștept pe toți săptămâna viitoare, în perioada 17-19 Octombrie la probabil cea mai spectaculoasă ediție de RFP, evident, cu mine în dublă-postură: de model și de PR al evenimentului.

Propunerea îi vine ca o mânușă Iulianei cu atât mai mult cu cât ea este, din acest an, și studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice a Universității București.

Iuliana Doroftei, la Bravo ai Stil

Ediția din această toamnă a Romanian Fashion Philosophy va începe miercuri, 17 Octombrie 2018 și va fi organizată, în premieră, în două orașe: București și Tîrgu Mureș. Iubitorii de modă vor putea admira cele mai noi colecții ale unor designeri din: Franța, Olanda, Jamaica, Rusia, Liban, Grecia, Moldova și, evident România.

RFP 2018 va fi deschis de Ștefan Muscă, în 17 Octombrie, iar ediția de la București se va încheia cu prezentarea Queen Couture Paris. Pentru programul complet și alte detalii, puteți accesa pagina de eveniment  – Romanian Fashion Philosophy.