Romanian Fashion Philosophy, cel mai exclusivist eveniment de modă al țării, se va organiza în perioada 18, 19 și 20 Octombrie, la Avenue 48 (Șoseaua Pipera nr. 48), probabil cea mai fashion sală de evenimente din Capitală.

Noutățile acestei ediții constă, în afara aducerii pe catwalk a celor mai în vogă designeri români ai momentului, în organizarea și promovarea creatorilor de modă și a brandurilor din Republica Moldova sub sloganul Din Inimă, precum și a stabilirea legăturilor cu industria textilă din România, prin colaborarea cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile și Pielărie, care va organiza în perioada Romanian Fashion Philosophy SS18 conferința internațională TexTeh, cu tema Creating the future of textiles. De asemenea, pentru prima oară în România, organizatorii RFP vor aduce pe podium manechine internaționale din 4 țări, plus România, manechine care au avut de-a lungul anului zeci de prezentări la Milano, Paris, Londra sau New York.

Cele trei zile de eveniment sunt structurate astfel: miercuri – ziua designerilor români, joi – ziua brandurilor din Republica Moldova, vineri – ziua internațională, unde veți regăsi, însă, și designeri autohtoni. Printre creatorii care își vor prezenta cele mai noi colecții pe podiumul Romanian Fashion Philosophy îi amintim pe: Mirela Diaconu, Ana Maria Cornea, Răzvan Vâlceanu, Celebrity Skin (Grecia), O’Blanc, Ionel, DiVero (Moldova), Aghe Mare (Italia), VIP (Portugalia).  Talentata creatoare de modă Samanta Russo (Italia) este invitata specială a acestei ediții a Romanian Fashion Philosophy, ea urmând să prezinte vineri, publicului românesc, cea mai nouă colecție a sa. De altfel, Samanta Russo și-a exprimat intenția de a investi în deschiderea unui magazin la București.

Romanian Fashion Philosophy continuă programul de promovare a tinerilor designeri, astfel că studenții Atelierelor ILBAH își vor putea prezenta ținutele create de ei în prima zi de Romanian Fashion Philosophy.

Programul complet al evenimentului îl puteți găsi pe site accesând acest link: https://www.fashionphilosophy.ro/program-romanian-fashion-philosophy/

Organizatorii Romanian Fashion Philosophy și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București au semnat un protocol de colaborare, CCIB asigurând suportul membrilor Camerei pentru solicitările tot mai mari ale brandurilor străine de a dezvolta afaceri în Capitală.

Agenția Națională de Presă AGERPRES va prezenta în cadrul evenimentului o expoziție de fotografie de arhivă dedicată modei anilor 50, 60, 70, 80 și 90, în cadrul Romanian Fashion Philosophy. Un alt moment inedit îl constă lansarea de carte a fostului manechin Dana Săvuică. Evenimentul se va produce miercuri, în prima zi de eveniment.

Romanian Fashion Philosophy va începe zilnic, începând cu ora 18.00. Pentru invitații, vă rugăm să aplicați acest link: https://www.fashionphilosophy.ro/apply-for-invitation/. Reprezentanții mass-media sunt rugați să se acrediteze aici: https://www.fashionphilosophy.ro/apply-for-media-accreditation-acreditari-media-radio-tv-blog-fotografi/

Mulțumim partenerilor: FHF Gmbh, BMW Autocobălcescu, Beau Monde, Lillet, Dentex-Flex, Tinmar, Mineli, Apius, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, Aqua Carpatica, Sâmburești, Cocoșu Roșu, Adesgo, Zetea, Tricotton, Agerpres, TVR, Fashion insider, Donna Impressa, Fashion Channel, Dolce Vita, Fashion Focus, Londa, Joko, Mirela Vescan, OVO, Beauty One și nu în ultimul rând Avenue 48.

Marți, de la ora 14.00, reprezentanții Romanian Fashion Philosophy și designeri români vor organiza o conferință de presă, la ora 14.00, la Palatul Suter.