Prima ediție Romanian Fashion Philosophy a adus pe scena Palatului Bragadiru 28 de colecții ale unor designeri români și străini, un format realizat în colaborare cu Berlin Fashion Week și un președinte de onoare în persoana celebrului critic de modă și fondatorului The Fashion Insider, Marcellous L. Jones.

În premieră la Romanian Fashion Philosophy au fost prezentate și noile colecții purtând semnătura designerilor Mirela Diaconu, Răzvan Vâlceanu, Claudia Rawlings, Mineli sau Alexievici Couture.

”Formatul de la Berlin si Londra a fost foarte apreciat de designerii români și internaționali. În momentul de față nu mai există un eveniment de modă, în România, care să le permită atât de multe designerilor: să aibă propria lansare de colecție, noi să le fim gazdă si să le punem la dispoziție infrastructura, manechinele, mass media etc.” – spun organizatorii Romanian Fashion Philosophy.

Prima ediție s-a bucurat și de susținerea canalului de modă Fashion Channel și, prin invitatul special, președintele Marzio Nocera, își menține poziția de partener media internațional principal și susținător al modei românești și al noului concept – Romanian Fashion Philosophy.
Celebrul critic de modă și fondator al thefashioninsider.com Marcellous L. Jones a devenit Președinte de Onoare al Romanian Fashion Philosophy: ”Moda nu vine doar de la Paris, Milano sau New York, ci din toate capitalele lumii, inclusiv București, și de la tinerii designeri precum cei pe care i-am admirat la prima ediție Romanian Fashion Philosophy. Sperăm ca împreună cu organizatorii să îi creștem și să îi ajutăm pe toți acești designeri participanți la Romanian Fashion Philosophy să devină celebri pe plan internațional. Felicitări organizatorilor Romanian Fashion Philosophy, un eveniment de modă deosebit care, în scurt timp, sunt sigur, va deveni cel mai bun din Europa de Est!”

Zona de expo special amenajată la intrarea în palat a fost un prilej unic pentru firmele internaționale prezente la eveniment de a-și poziționa brandurile pe piața românească.

”Am venit la Romanian Fashion Philosophy pentru că dorim să ne îndreptăm tot mai mult către export și sperăm ca România să răspundă pozitiv în acest sens. Mi-a plăcut ce am găsit la dumneavoastră în țară și , vă spun în premieră, că este posibil chiar să deschidem o fabrică în România. Produsele noastre sunt făcute în Italia, dar venind aici înseamnă că ne dorim o diversificare a afacerii” – Raffaele Destino, Cannella.

În pauzele dintre prezentări invitații au degustat din deliciile oferite de partenerii evenimentului, cu multumirele de rigoare: Florin Voica, Amfiteatrul VitisAqua Carpatica, Sâmburești, Alka. De asemenea, mulțumim partenerilor noștri:  ECCO, Fit4You, ICAN, BRCC, Philip Morris, Sephora, L’Oreal, Canon, Mineli, Round Birds, Geta Marin, Kiss FM, MediaPhoto și tuturor celor care ne-au fost aproape.

Următoarea ediție Romanian Fashion Philosophy va avea loc în primavara lui 2017. Mai multe detalii, în curând, pe www.FashionPhilosophy.ro