Tricotton Junior investește în noua generație de fashion design. Înființată în 2006, compania a dezvoltat relații de afaceri cu un număr considerabil de parteneri din Europa (UK, Germania, Italia, Spania, Franța, Olanda etc).

Astfel, a creat în jurul brandurilor pe care le-a produs o feerie a culorilor transpusă atât în stilurile clasice cât și în cele tinerești. Tricotton Junior reprezintă cu mândrie esența industriei modei, principiile de bază fiind creația, dezvoltarea, confecționarea și comercializarea articolelor din tricoturi (jersey & light woven) și țesături.

Inginer Elena Lili Stoica (foto jos), cu o experiență de 25 de ani în industria modei, fondator al companiei Tricotton Junior, a inovat moda clasică transformând‐o în visul oricarei femei – “VREAU ROCHIA ASTA ACUM!” De altfel, Lili Stoica se va afla și în juriul Galei Tinerilor Designeri.

Activitatea companiei se desfășoară în Panciu – România, pe o suprafață de 7.000 mp. cu 500 de angajați, având o capacitate medie de producție de 300.000 de bucăți pe lună. Unul dintre brandurile reprezentative ale companiei Tricotton Junior este LULYON – o combinație perfectă între senzualitate și stil, cu un design care combină imprimeurile, tăieturile delicate și feminitatea. O joacă între design, materiale și paleta de culori!