Brandul WSR “DOUĂ INIMI” a devenit un nume respectat în rândurile clientelor datorită experienței și talentului în crearea modelelor unice și individuale a rochiilor de mireasă și de seară într-o varietate mare.

 

WSR “DOUĂ INIMI” s-a lansat acum 10 ani, cu colecții originale de rochii pentru mirese și se dezvoltă cu success, atît pe piata R. Moldova, cît și România și Israel. În curând se va deschide și o reprezentanță oficială în România.

Rochiile de seară propuse de noi sunt un segment adițional pentru doamnele care doresc să fie deosebite și elegante la evenimente. Anul acesta, în strategia de dezvoltare brandului WSR “DOUĂ INIMI”, s-a adăugat un segment nou: crearea rochițelor mici tip prințesă sau baby doll în miniatură.

Ne adresăm unui public mare și în prezent suntem deschiși către cumpărătorii engros. Sunt acceptate firmele care doresc să se ocupe cu vânzarea rochiilor de miresă/de seară la prima mână și își fac promovare pe cont personal. Mai suntem deschiși către acele saloane care colectează și păstrează în regim de consignatie rochii de mireasă din colectiile anterioare, cu scopul de a le comercializa.

Clientele care doresc să-și achiziționeze o rochie de mireasă marca WSR “DOUĂ INIMI” ne pot contacta pe: pagina web:   www.douainimi.md, pe facebook: Wedding showroom Doua Inimi, la telefon (viber-whatsup): +37369314563  sau prin e-mail.: info@douainimi.md.